Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En omskriven rättelse av Skammens rodnad som den var tänkt från början. Eftersom den dikten redan existerar så får jag acceptera denna text som en fristående fortsättning.


Starka falska du

 

Hedern du bär

med sanningens prägel

som en man

står du framför mig

 

Och så jag

kvinna med skam

heta kinder

och nedsänkt blick

 

-----------------------------------

 

Så möttes vi

Du lovade allt,

och höll ingenting

 

Och varje gång du svek

så saknade jag,

Tryggheten i dina starka falska armar

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 205 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-01 00:11



Bookmark and Share


  Amari
Oj, igenkänning...
Och ont gör det...
2015-10-07

  Valter Örn VIP
Du beskriver en vanlig situation. Sista versen säger att en kvinna kan gå ganska långt för att behålla en relation även när den är destruktiv. Senast hörde jag om det i dagens avsnitt av Radiopoeten.
2015-10-01

  Lars Hedlin
Berörande
2015-10-01

  S.A.I. Steve Lando VIP
tragiska mansslok, som ej förstår vad han har/hadde
2015-10-01
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP