Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kontaktannons

 

FINNES:

Äldre dam 55+. Lätt neurotisk,

med inbillningssjuka nerver som klättrar utanpå kroppen.

Tendenser till katastroftänkande och ältande,

är återkommande personliga drag.

Liksom överdrivet pratande om allt oviktigt

som tänkas kan, med mycket information 

om saker som saknar betydelse.

Helt klart ett klipp, ett riktigt fynd

för den som vill stressa upp sig.

 

ÖNSKAS:

Ett andetag av lugn med harmoniska tankar,

och en plats att vila på.

 

SVAR ÖNSKAS TILL:

" självironi ? "

 

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 251 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-01 02:30



Bookmark and Share


  Amari
Så eländigt och så härligt skrivet!
Fick ett riktigt gott skratt, trots att det egentligen är så sorgligt.

"ett riktigt fynd
för den som vill stressa upp sig"

Du är nog ett riktigt fynd för vem som helst, du med humor mitt i eländes elände.

Texten bokmärks!!

2015-10-07

  Valter Örn VIP
Ärlighet varar längst ;)
2015-10-03

  Lars Hedlin
Bra skriftat :)
2015-10-01

    ej medlem längre
Verkligen ett kap ..
snyggt skrivet
2015-10-01

  Marita Ohlquist VIP
Allvar och humor i skön förening!
2015-10-01
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP