Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
du skulle aldrig gissa vems svärmor jag menar...


Svärmors mardröm


Svärmor ville gärna va mä
men svärsonens kamrater sa nä
svärmor fick sluta
henne gick inte att muta
tänk om hon säger allt hon vet
kommer det också kallas yttrandefrihet?




Bunden vers (Rim) av Onomatoprofet VIP
Läst 230 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-01 23:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP