Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bjällerklang


Tids nog men sen
fast snart


nu är det
försent
nu

Framåt kvällen kommer natten

ska du sova
nu
sen ska du
vakna




Prosa av Lars Gullberg
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-01 23:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg