Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hur




Satan har en plan
och hon väcker dej och lockar dej var morron.

Hon säger till dej att du är ung.

Du tänker: jag är vacker

och alla älskar mej när jag iklär mej en mänsklig kropp .

Då är du min

först då kan jag kalla dej vad jag vill

eller hur




Prosa av Lars Gullberg
Läst 168 gånger
Publicerad 2015-10-01 23:53



Bookmark and Share


  Nanna X
Jag är vacker, du är ung
sjung av hjärtat, sjung!
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg