Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kram



Inget mer

skit från

rasisterna

säger Nina nio år

med en kram




Prosa av Lars Gullberg
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-02 01:39



Bookmark and Share


  Nanna X
Kortare dikter - ny stil?
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg