Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Välfärdslandet Sverige

 

 

 

en varm säng, tak över huvudet,mat för dagen, rent vatten

kläder, prylar i överflöd,

har väl de flesta svenskar

men hur mycket man än har

så fattas alltid något

i dagens samhälle mår många människor dåligt

stress och otrygga förhållanden

många känner ingen tillfredsställelse

allt kan man köpa

utom lycka och frihet

att känna en inre glädje i själen

hur rik man än är

pengar blir nästan en förbannelse

som inget större värde har




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 262 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-02 12:28



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra text att läsa och begrunda!
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP