Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Utan dans


te
kakor
död
en outgrundlig sammansättning
lite som lim på väggen
eller idiotier i en papperskorg
livet
format i mjukt glas
skörhet man bara kan se
när man håller det 
och vet att följa
när det böjer
på rygg 
spelar jag musik
eller är det roller
roller i blodet
guld mellan ådrorna
ja tillbakavändandet trummar genom
och det går hungriga katter här
vandrare
liksom mig







Fri vers (Fri form) av AgnesP
Läst 230 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-02 21:38



Bookmark and Share


  Nanna X
En dansande text!
2015-10-03

  cilax VIP
Å, vad snyggt!
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

AgnesP
AgnesP