Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

släppt senryu


vågar knappt skriva
tanken blir inte sig lik
bäst att släppa den




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 202 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2015-10-02 22:28



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Gillar tvisten, glömde jag ju skriva!
2015-10-02

  KattenKin VIP
Pirrig och bra haiku, känslan känns igen! ;)
2015-10-02
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP