Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Psykiatri

Du har inte förmågan att samtala
att prata med mig som en jämlik
du pratar till mig
förhör mig
som om jag var skyldig
till något hemskt brott
jag trodde jag var här för att få hjälp
att du skulle berätta för mig att det visst går att leva
istället visar du ut mig i ett nytt mörker

 




Fri vers av Ananas
Läst 221 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-02 23:55



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Känner igen tyvärr såna attityder hos vissa läkare.
Mvh annokas
2016-01-28

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Var och en är sin egen psykiatriker och samtalsterapeut,allt annat är bedrägeri.
2015-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas