Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag känner dig i vinden

 

Jag reste tillbaka 

och besökte platsen...

 

Jag vet inte vad jag

förväntade mig att finna

 

En stor sten

som inte doftade dig

 

En höstfager lönn

som inte saknade dig

 

En vacker utsikt

som inte beundrades av dig

 

Du fanns inte kvar

på platsen

som var våran

 

Men jag känner

din närvaro

 

När jag är hemma 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2015-10-03 00:13



Bookmark and Share


  anits VIP
Så målande och fint skrivet!
2015-10-06

    ADI Nehlin
fin..det är väl så..platsen minns inget men vi minns
2015-10-04

  Änglaögon
Fint poetat.
2015-10-04

  Bo Himmelsbåge
Vacker, trolsk bild!

Mycket fin text!

För det är ju så,
enligt vad jag tror,
att allt vi upplever,
händer holografiskt,
dvs Allt sker just nu...
DÅ kan vi återuppleva det
fina, som om det sker just nu...
Det dåliga kan vi förlåta i grunden,
så att det försvinner för gott!
2015-10-04

  Lars Hedlin
En mycket vacker text :)
2015-10-04

  Alysse VIP
så målande och berörande vackert!
2015-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP