Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sigurno / Säkert


Jedino sto sada zelim je napustiti sigurnost
to je ionako samo jedan drugi izraz
za nesigurnost
odlazim, to je sigurno.

Det enda jag vill nu är att lämna säkerheten
det är ändå bara ett annat uttryck
för osäkerhet
jag ger mig av, det är säkert.








Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-04 22:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP