Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stjärnglitter

 

I stora rymder i universum

bor stjärnor som är eviga

Du är en sådan

Ditt väsen glittrar av energi

och ger mig kraft

att orka...lite till




Prosa av StinaJ VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-03 17:08



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Ja det är ljusmänniskorna som ger oss kraft...
2015-10-04

  Lars Hedlin
En skön text!
2015-10-04

  Palett
Fin text......med ömhet !
2015-10-03

    ej medlem längre
Så berörande och vacker ...
2015-10-03

  Marita Ohlquist VIP
Underbart fin hyllning till någon!
2015-10-03
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP