Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fula människor

 

 

 

alla de som ser ner på dig

de som i smyg talar illa om dig

de som hånler åt det du säger

de som låtsas hålla med dig

men inom sig tycker du är skit

de som lovar men inget håller

de som nonchalerar dig

de som gör allt för att du ska känna dig mindre värd

 

 

det är de som är de fula människorna

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 239 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-03 20:21



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt och bra avslut på texten!
2015-10-05

    frun
Ursäkta mig, men det är så
skönt att lätta på hjärtat.
Jag vet att ni talar sanning!
Ingenting annat än sanning.
Den är lika lite värd som jag
själv, så förbannat skönt är
det att bli nonchad för min
helt sanningsenliga totala
misslyckade karaktär.
Det är inte konstigt att folk
pratar skit, det skulle jag också
göra om en så'n som mig...

2015-10-03

    frun
>>Men tänk om jag verkligen
är skit, rena skiten? Om jag
verkligen är det, som ni säger,
Olga som sjunger falskt så att
ni får ont i öronen, och så sprängs
era huvuden...Och jag, monstret,
bryr mig, men ingen behöver läsa
mig, jag kan vara namnlös och
betydelselös, jag skiter i vilket.
Visste ni att jag dog igår och blev
ängel, världens sämsta som söker
sparka liv i mig igen, jag är en ful
människa, förresten ser jag ut
som en fågelskrämma, ja, jag
känner igen mig i det där
skitsnacket, att jag är så ful,
så ful, och så förbannat
förskräcklig...att jag inte skäms
som skriver en ful kommentar
om hur hemsk jag är!>>

2015-10-03

  Larz Gustafsson VIP
En av dem har fått mig att byta anordnare inom FAS 3, så jag vet precis vad du menar.
Bra skrivet!
2015-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP