Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Asocial

 

 

 

det är ju sjutton också

att det ska vara så svårt

att umgås med andra människor

utom den egna familjen

mitt stora handikapp

att känna skräck

för att vara ute bland människor

det går bra när maken är med

ensam vågar jag inte mycket

de gångerna jag är ute bland andra

är jag skitnervös

men det är bara att kämpa på

så kanske det går bättre med tiden

klen tröst att jag inte är ensam

om detta problem




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-03 20:46



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat!
Uppmuntrar med glada tillrop.
2015-10-05

    frun
Människan är världens farligaste
djur och människobett är det
farligaste bettet, så vad är
du så förbålt rädd för?

2015-10-03

  Larz Gustafsson VIP
Charles Bukowski sade att han inte hatade människor, men han kände sig bättre när de inte var i närheten.
Jag förstår vad han menade.
2015-10-03
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP