Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

felfri senryu


av mina misstag
har jag lärt mig en hel del
felat färdigt snart




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-03 23:35



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP