Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett andra försök


LOTTKÖP - limerick

En fal kvinna från Västerbotten

räknade med pengar på lotten

levnad i sus och dus

blev nitlott utan rus

fick använda musen på sporten




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 406 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-06 18:11



Bookmark and Share


  ULJO
Den var bra den
2015-10-07

  Lars Hedlin
He He :) ja jösses den satt som en "Smäck" :)
2015-10-07

  stig wikman
Ja , Elisabeth .

Du kan du .

KRAM FRÅN STIG.
2015-10-07

  Rise Little One
Härlig limerick!
2015-10-06

    Dan Myrbeck
Bra att du börjat med limerickar!
2015-10-06

    ej medlem längre
En gullig limerick!
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP