Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgon

 

Mörkret viker undan

och jag uppfångas av ljuset

en ny dag kommer mig till mötes

 

Nya möjligheter, nytt hopp

seglar in i mig

sköljer över mig, renar mig

från nattens tunga slöjor

 

En ny dag, en dag bara för mig

fylld av längtan och ljus

och en lycka att få vakna till den

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 214 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-05 06:12



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
En vackert text!
2015-10-06

  axveronika
fint skrivet
2015-10-05

  Marita Ohlquist VIP
Underbar text om "pånyttfödelse"
2015-10-05
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP