Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lika delar

 

 

 

 

den enes lycka

den andres olycka

den enes bröd

den andres död

den enes hopp

den andres hopplöshet

 

livet ger oss lika delar av varje

ömsom vin ömsom vatten

ömsom skratt ömsom tårar

vi drabbas alla av detta

så är ödet




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 237 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-05 12:34



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om kontrasterna i livet!
2015-10-05
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP