Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tränger in

Om jag sög in ditt andetag
skulle jag inte lämnat något tillbaka
Om jag delade mina läppar
såsom vi delade lusten
skulle jag aldrig lämnat ditt djup

Jag sög på din cigarett
Jag sög på tanken om att ha dig
drog ner röken - allt djupare
istället för att tränga in
flämtande andetag

-röken tränger än allt djupare ner
fan - allt jag nu saknar är ditt kött

Nej

Jag målade världen i färger
himlen blev grå och kärleken matt
Jag lyssnade in till glömda ljud
hundars gäspning
ljudet av flugor som upptäcker världen

Jag borde åtminstone kommit utanför

Nej

Jag sprang in i den andra vardagen




Fri vers (Prosapoesi) av Dick Ainranher
Läst 760 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2015-10-05 14:38



Bookmark and Share


  Missi VIP
Jag tycker att rytmen är vacker, gillar att nejen lägger sig som stoppklossar i texten, det fångar känslan så bra. Sensuellt skildrat i övrigt, bra skrivet!
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Dick Ainranher
Dick Ainranher