Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

skugga

ja, jag går i villospår
kring sådant som jag kanske känner
och annat
ja, visst flyr jag en verklighet
för att tassa kring en annan

var dag slänger jag kyssar åt solen
och den kysser mig tillbaka
ja, den värmer
både i den verklighet
i vilken jag andas och i den där jag längtar
ett halvt liv i taget




Fri vers (Prosapoesi) av Dick Ainranher
Läst 396 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-05-24 22:03



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dick Ainranher
Dick Ainranher