Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tre strofer, tre mättade jävla strofer. Så ska den läsas. Så att andan inte räcker till, precis som orken inte räcker till med dessa, lägsta sortens vulgära människor. De som orsakar och sprider rasism bortom förstånd.


Återvändsgränd

Diskussionen river upp sår av ett slag som är mer frustrerande än de sår man får i arslet av dåligt toalettpapper.

Du börjar med ett "jag är inte..." och skallen översätter resten till "...en hemorrojder i ditt arsle men..."

Jag önskar att det fanns en salva mot er, era begränsade, begränsande jävla sattyg, en salva som skapar ett ansikte av era smutsiga arslens vädring medan era skallar är nedgrävda i det gödsel ni kastar på alla omkring er.




Fri vers (Prosapoesi) av Dick Ainranher
Läst 480 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2016-06-06 17:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Håll kvar vid den tanken och tygla formen så kommer det att dåna och sjunga i berget.
2016-10-25
  > Nästa text
< Föregående

Dick Ainranher
Dick Ainranher