Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ack så ensam i natten

Den sena
Me pipan och pluntan och pennan
Och utan Lena

För att inte då tala om Nettan
Hon...just Hon Hon den väna Nätt-an
Som jjorde mig så besviken idag
Ja...så sprack den den drömmen
Om Hennes behag

Och Lena Hon tröttna också Hon och drog
Så allt mitt sista kärlekshopp det dog...




Fri vers av claes fredelius
Läst 189 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2015-10-05 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

claes fredelius
claes fredelius