Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ur-blekt

En vit jävla urtavla
avståndet mellan oss
minuter
river

sårskorpor lossnar
i skallen - bröstet
samma elände
någon har fimpat
där någonstans
i känsloregistret

jag är just ett snyggt piano
ständigt svekfullt stämt

telefonen

ditt samvete svarar
inte ikväll

klavertramp
den satans klockan måste tystas




Fri vers (Fri form) av Dick Ainranher
Läst 448 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-05 22:43



Bookmark and Share


    I min blick VIP
Vemodigt vacker
2015-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Dick Ainranher
Dick Ainranher