Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den upptagna chefen

Åh, det är så jobbigt att vara chef

jag har så mycket ansvar

jag vill inte jobba som det mer

men jag har tagit på mig ännu mer ansvar

åh det är så synd om mig

jag har så mycket pengar

jag är så rationell att det gör ont!




Fri vers (Fri form) av Magica VIP
Läst 268 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-06 01:47



Bookmark and Share


  ULJO
Habegäret har gått över styr, tyvärr
2015-10-07

  Maria Sundelin VIP
Klockrent
Kramar
2015-10-07

  Lars Hedlin
Ja ibland så undrar man!
2015-10-07

    Elisabeth Nilsson VIP
Ingen att tycka synd om! Man väljer själv. Du sätter fingret på något viktigt.
2015-10-06

    ej medlem längre
Så blir det nog om man bara kämpar för pengar och makt! De är säkert inte lyckliga!
2015-10-06

  Valter Örn VIP
Vissa har gripits av så stort makt- och pengabegär att det tagit överhanden och blivit en plåga. Kan bli svårt att se när lagom är bäst. Bra observerat.
2015-10-06
  > Nästa text
< Föregående

Magica
Magica VIP