Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frusen

 

 

 

 

det gör så ont

så förbannat ont

att inte kunna älska dig

på det sätt som du vill

som en stor tung sten inuti mig

som hindrar mig

från att känna kärlek

har mitt hjärta frusit till is?

kan du inte bara hålla mig?

värm mig med din varma kropp

få min frusna själ att smälta

få mitt hjärta att slå igen

få mig att bli levande igen

jag kommer att älska dig så




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-06 13:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP