Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NATTFRÄS - limerick

En uttröttad man ifrån Skara

reds i galopp av nattens mara

han sov alltid naken

luftade gärna staken

såg maran var grannfrun rara




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 350 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-10-08 17:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Haha, härligt uppfriskande läsning:D
2015-10-11

  Lars Hedlin
Ha Ha :)
2015-10-11

    Dan Myrbeck
Slutsats:

Sov alltid naken!

PS: Grannfrun hälsar
2015-10-09

  Magdalena Eriksson VIP
kul du är å fyndig!
2015-10-08

  ResenärGenomLivet VIP
Ajdå...kul limerick...
2015-10-08

  Sommarina VIP
ha ha...
2015-10-08

  M.Eta
Farligt att bli för trött....eller inte?
2015-10-08

    Dan Myrbeck
Ojdå...!

Bra limerick.
2015-10-08

    ej medlem längre
Precis så kul som en limerick ska vara!
2015-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP