Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är det över

 

Jag ville du skulle följa mig hela vägen till framtiden

och leva bredvid min sida

 

Du ville ha mig vid din sida

alltid och för evigt nära dig

 

Ingenting i hela världen skulle

få ändra på det

 

Det var så vi sa

Det var vår dröm

Det var vårt hopp om kärleken

 

Aldrig någonsin skulle våra känslor dö

Aldrig trodde vi att det skulle ta slut

 

Det var så vi sa

men det blev inte så

 

Nu tar jag min packning och går

 

 

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 231 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-10-09 00:33



Bookmark and Share


  M.Eta
Händer alltför många, är det denna stressade tillvaro många lever i kanske? Bra text som berör!
2015-10-13

  ResenärGenomLivet VIP
Allt blir inte som man vill och hoppas, tyvärr...berörande skrivet...
2015-10-09

    ej medlem längre
Griper tag
2015-10-09

  Valter Örn VIP
Jag blir lika illa berörd varje gång när jag läser om brustna drömmar och förhoppningar men sådant händer under livets gång. Det visste man inte när man var tjugo.
2015-10-09

    ej medlem längre
Rader som berör mig
Ibland blir
livet/ tillvaron
inte som man tänkt sig,
känslan i raderna finns där
2015-10-09

  Lars Hedlin
Så starkt i känslan
2015-10-09
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP