Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NÄTDEJTING - limerick

En kärlekskrank dam från Kinna

på nätet en man ville finna

många var söta

trosor blev blöta

när lusten började brinna




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 443 gånger och applåderad av 17 personer
Publicerad 2015-10-11 16:46



Bookmark and Share


  Magdalena Eriksson VIP
pang så blev det en text som är fysiskt påträngande och rolig.
2015-10-15

    Dan Myrbeck
Oj vilken kvinna!
2015-10-12

  Lars Hedlin
Wouser ...JA jösses ..
2015-10-12

  Rise Little One
En rolig limerick om det mänskliga tillståndet vid tillfället...
2015-10-11

  M.Eta
Nu hamnar vi under bältet, men rolig text!
2015-10-11

  Blomma-Stjärna VIP
haha - nätdejting i nätstrumpor med stringtrosor!
2015-10-11

  Peter Olausson VIP
den var kul!
2015-10-11

    Jag är fan större än Sartre
En limerick om kåthet, istället för blommor på ängen. Ja, det var fan i mig uppfriskande!
2015-10-11

    ej medlem längre
När passionen löper amock!
2015-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Häftig text om längtan!
2015-10-11

    ej medlem längre
Limerick med klös ...
2015-10-11

  Marianne Räf
Litte småporrig, lustig text-
i min smak, - rolig! ;)P
2015-10-11
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP