Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HÖNSGÅRD - limerick

Det bodde en man i Sala

hans tankar började mala

tänkte på hönor täcka

han tog sig en bläcka

hörde tuppen inom sig gala




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 438 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-09 17:29



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Jag läser gärna dina limerickar!

Får mig att tänka på en hyllningsdikt jag skrivit till mig själv:

Jag känner mig som en höna
fast jag är en tupp,
för jag kläcker så bra.

Jag känner mig som en höna
fast jag är en tupp,
för jag kläcker var da.
2015-10-12

  Lars Hedlin
Skojsigt ju :)
2015-10-11

  Marianne Räf
Bra slut på en litte sött fräck vers !
2015-10-10

  Blomma-Stjärna VIP
hahaha
2015-10-10

  M.Eta
Rolig text!
2015-10-09

    ej medlem längre
Inte mycket manlighet där inte!
2015-10-09
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP