Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

högrankad senryu


tränade kung fu
tog svart bälte första Dan
fick stryk dan efter




Bunden vers (Haiku) av Onomatoprofet VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-09 22:28



Bookmark and Share


  Mirreh VIP
Pang!

Så de´e´så... och ibland behövs det inga fler ord.


2015-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP