Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Höstkänning

 

 

 

 

minusgrader

klar luft

isblå hösthimmel

gräset fyllt av gnistrande kristaller

det är oktober, hösten har kommit

trädens löv redo att falla

snart står de där kala och nakna

gör sig redo för den vinter som skall komma

men än så länge så dröjer det

höstens visit varar till de första flingorna av snö faller

njuter av ljuset och färgerna ett tag till

 

 

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-10 11:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP