Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

BLÅS MIG, VIND

 

Långt bort

till stjärnors

sagoland

 

där skuld

blir tvättad

av ljusets hand

 

månen torkar

sorgens tårar

med silversand

 

himlen lindar

själens oro

med sidenband

 

nattens mörker

vyssjar hjärtat

till sömnens strand

 

Blås mig, vind !




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 641 gånger och applåderad av 40 personer
Publicerad 2015-10-10 17:59



Bookmark and Share


    Max Poisé
Avslutning är lyrisk och behaglig för ett svultet diktarhjärta som mitt..
Du fångar enkelradigt och okomplicerat och använder dig av ett eget formar som bildar en melodi med de avslutande rimmen. Smakrikt
2020-03-30

    Peter den där
Mycket bra.
2019-01-19

  AiA Maria den fria

Förunderligt vackert

Allt finns!

Tack!
2018-11-07

    ej medlem längre
Som en bön skapad av en älva. Underbart vackert!
2016-05-26

  aol
Underbart smeker din vind en febrig panna,
2016-04-28

    ej medlem längre
Varma vindar föds ur dina fina ord..
2015-10-14

  Magdalena Eriksson VIP
vindens kraftregister...
2015-10-13

    ej medlem längre
Nej det här är helt och hållet Elisabeths stil...finstämd och varm.
2015-10-13

    Dan Myrbeck
Vacker i Zavanna-påminnande stil.
Fin!
2015-10-12

    MichaellQ
Fin text! :)
2015-10-12

  Linda CH VIP
Helt ljuvligt vacker poesi!
2015-10-12

  Hanna Mari Wallin
Mycket vacker poesi
2015-10-12

    Birgersdotter VIP
Vackert språk-blås mig vind!
2015-10-11

    Jag är fan större än Sartre VIP
Jag gillar det drömmande i språket!
2015-10-11

  Lars Hedlin
Så vackert skriftat :)
2015-10-11

  M.Eta
Mycket vacker text!
2015-10-11

  Marita Ohlquist VIP
Underbart vacker text om längtan!
2015-10-11

  Palett
Vacker text med fina bilder !
2015-10-10

  Blomma-Stjärna VIP
rytmisk, sagolik, vacker, slingrande - bokmärker!
2015-10-10

    ej medlem längre
Så vackra bilder du målar här från fjärran stjärnevärldar...
Fint flyt i texten också!
2015-10-10

    ej medlem längre
Underbart vackert diktat Elisabeth ...
2015-10-10

  M M Mannheim VIP
Åh vilken underbar poesi, bara titeln! Så kommer dikten och jag bara häpnar att så vackra ord kan bindas till sådan poesi!
Det är bara vid vissa tidpunkter som sådan poesi skrivs. Bra Elisabeth!
2015-10-10

    ej medlem längre
Oh, en sån vacker vemodig längtan det bor i dina ord.
2015-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP