Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Promenerar i kylan in i värmen


Var det ett rymdskepp jag sett hela tiden. Det var ett rymdskepp jag sett hela tiden och befunnit mej i, tillsammans med dej, instängd, genom små fönster av glas med dina rädda ögon i, och mina bredvid. På väg någonstans, jag vet inte vart, på väg till Gud. Månen visade sej vara en vän, den hade iakttagit oss hela tiden. Hela tiden är ett begrepp som aldrig stannar upp, skapt för att vi ska tänka ihjäl oss och dö




Prosa av Lars Gullberg
Läst 586 gånger och applåderad av 12 personer
Utvald text
Publicerad 2017-01-28 09:37



Bookmark and Share


  Goraxy 89 Orion VIP
jimmy johanssons (första) kommentar var helt SUVERÄN!!!
2017-01-28

  Goraxy 89 Orion VIP
Jag har slutat tänka för att hinna leva förrän jag dör !

Helt bra text annars - TACK!!!
2017-01-28

    Lars Gullberg
Hans Lennart Jimmy Johansson
2017-01-28

  i af apa
att tänka är
att dö...
2017-01-28

  Nanna X
Magisk text som stannar tden
2017-01-28

  jimmy johansson
Så som säregna sångers egna strukturer tillgodogör Tusse oss vilsneledande mimik i versums unikum.
Tackar för den.
Mvh
Dr Struktur
2017-01-28

  jimmy johansson
Värmen promenerar genom kylan.

2017-01-28

  överlevaren VIP
Finurlig text som har satt fart på mina tankar....bra!
2017-01-28

  jimmy johansson
Månvännen visar iaktagelsen hela tiden där uret ej existerar.
I tid och rum.
Begreppet stannar.
Tanken tänker oss till döds.

2017-01-28

  jimmy johansson
Skeppet i rymden som ser oss hela tiden och befinner sig i vårat eget jag.
Fönstersmå rädda glas ögoninstängda tillsammans med dig.
Gud på väg.
Ingen vet vart.

2017-01-28

    ej medlem längre
Hela tiden måste vara all tid som funnits, som finns och som ska finnas. Ett mycket dåligt ordval faktiskt.
2017-01-28
  > Nästa text
< Föregående

Lars Gullberg