Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

håll hårt

andas
måste fortsätta

steg för steg
minskar avståndet
måste fortsätta

stanna
sov
en stund

andas

ledsamheten i dina ögon
när du vill bära
mig

nära vill du vara
men kan inte
det fungerar inte så

försvinner en stund
sen snabbt tillbaka
kommer alltid tillbaka

grepp
vilket jävla grepp




Fri vers av trixas
Läst 234 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-13 08:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas