Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag älskar rosor

 

Det är så

överdådigt vackra

så skrytsamt vackra

så gränslöst vackra

så vulgärt vackra

 

De älskade rosorna 

 

Det finns blommor

som är både vackrare

och blygsammare 

 

Men ingen annan 

kan få mitt hjärta

 

Att tåras

som en ros

 

Eller blöda

som en ros

 

Ingen annan blomma

kan fånga ett hjärta

 

Som en enkel röd ros

doftande av romantik

 

Med kronbladen

målade för

kärlekslyrik

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Fem hjärtan VIP
Läst 279 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2015-10-13 23:58



Bookmark and Share


  ULJO
Härligt om kärlekens blomma
2015-10-14

  anits VIP
Mycket fint skrivet omden vackra rosen!
2015-10-14

  bumerang
Du ger upplevelsen av rosen
En ny dimension.
2015-10-14

    ej medlem längre
Håller med fullständigt, rosor är kärlek, fint..
2015-10-14

  Angel of love
Älskar också rosor, de har sån kraft <3
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Fem hjärtan
Fem hjärtan VIP