Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

asplöv


kom

kamma mitt hår
ute i solens
sista strålar

och lova
på den bara backen
att vi kommer

finnas i evighet




men allt
jag hör
till svar

är din
envisa tystnad
och hur du

skramlar på
med dina
mynt

med dina känslor




och jag vet
att du vet
att precis

så skört
är hela livet

min älskade
asplövsvän




Fri vers (Fri form) av Pärlemor
Läst 334 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2015-10-14 08:32



Bookmark and Share


  aol
En så fin berörande dikt,
2016-01-03

    Nora Lundberg
Åh, den här dikten träffar mig rakt i hjärtat
2015-10-14

  SatansSon VIP
så skört är livet. hoppas vi överlever till slutet allesammans
2015-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Pärlemor
Pärlemor