Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

min framtida stad



kan du
vagga in mig
i valsen


för jag har sett
kärlek
på riktigt nu

en dröm
en spelning
och hälften
besannades


i en stad
som aldrig
sover

i en stad
med tungt
arv

i en stad
som blommar
av microtrender



kanske är det där
man bör vara



har då aldrig
känt mig
så hemma
i det som är
borta

så om det finns
en mening
sänd ett tecken

ett klart tecken

under tiden
smakar jag
på friheten
i minnet
ett tag




Fri vers av Pärlemor
Läst 614 gånger och applåderad av 14 personer
Publicerad 2017-07-08 21:43



Bookmark and Share


  SatansSon
bokmärket försvann då daniel slog ihop kontona till ett.
du har poesi i ådrorna.
gillar denna.
2018-05-23

    ej medlem längre
har du varit i new york? the city that never sleeps som sintra sa. bra text. bokmärker.
2017-07-11

  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
sett kärleken på riktigt
det var fint
det blir dagens ord
för mig
tack
2017-07-09
  > Nästa text
< Föregående

Pärlemor
Pärlemor