Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

trygg är ingen utan tvivel



trygg är ingen
utan tvivel

och du har
bott in dig
precis här

där man kan
blicka ut
över hela alltet




allt som
ligger för
dina fötter

är omvärlden

och ett
existentiellt
dilemma




ska du
kasta dig ut
i vimlet

eller

klamra dig fast
vid den enda
solida punkt

som ditt öga förmår att finna



svaret mina vänner
svaret
finner ni

i rökfyllda ridåer
och cocktailglas

i bergssluttningar
och monsunregn

i sekunden
då du säger
att du älskar henne

och i tillfället
då någon
tar sitt sista
andetag




Fri vers (Fri form) av Pärlemor
Läst 721 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2017-08-04 14:21



Bookmark and Share


    TvåTungor
Oj, mycket bra!
2018-02-03

    ej medlem längre
varför skriver du längre inte för? du är ju bra på det. du är ju stödmedlem. ursäkta att jag tog bort dig som skrivarvän. men jag trodde att det skulle hämma dig vara min skrivarvän.
2018-01-15

  aol
Ja ibland tvivlar man, men jag tvivlar inte när jag säger att jag gillar din dikt,
2017-10-07

    ej medlem längre
jag älskr inte bara dig pärlemor. men även dina dikter. i synnerhet dena pärla! kan inte annat än bokmärka o lägga till bland favoriter
2017-08-05

    ej medlem längre
Vi behöver alla tvivla. Det är det som gör oss vackra. Och allt vackert
2017-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Pärlemor
Pärlemor