Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ödet



vad är
ett avstånd
i ödets mått
mätt

vad är
en livstid
med dig
vid min
sida

skulle kunna
avslöja allt
inom sinom tid
men jag väljer
att dröja




Fri vers (Fri form) av Pärlemor
Läst 490 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-07-25 21:29



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra diktat.
2018-09-07

    ej medlem längre
jag har slutat skriva här nu. men fortsätt du. du skriver bra. du vet att verkligheten är att jag är väldigt besviken på mitt diktande senaste två månaderna. jobbar nu på att dölja mina dikter för folk utifrån. ska fortsätta med det. råder dig göra detsamma. öijer har stulit massvis med infall från mig i sin senaste bok. jag skrev brev till öijer år 2000. bifogade då en dikt som hette godnatt sverige. har helt förlorat respekten för den härmapan.
för övrigt kan jag berätta att mirakler är vardag för mig numera sen flera år. det jag trodde var nazister förut var egentligen jehova i fler andars skepnader.
2017-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Pärlemor
Pärlemor