Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ett tag till




klorofyllet
är min drog
och hoppet

min ofödda syster

när jag cyklar
på starka ben
mitt i livet

mitt i

en blomning
söderöver
under vårens

kvällstimme



och solen
bringar
tacksamhet

från djupet
av mitt
vinterkalla hjärta

för allt
slår ut
på nytt

allt börjar
sakta om
igen




och vi
fick en
andra chans

mer tid
till vårt
förfogande

för himlen

ska inte
hämta dig
ännu

den har
all tid
i världen



den får vänta
ett tag till




Fri vers (Fri form) av Pärlemor
Läst 773 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2017-05-24 14:53



Bookmark and Share


  aol
Så fint vemodsvackert skaldat vännen.
2017-09-13

    ej medlem längre
nej, himmelriket får för min del komma i detta ögonblick. men du har känsla för det här annars indiebönan. bra dikt. bokmärker.
2017-05-24
  > Nästa text
< Föregående

Pärlemor
Pärlemor