Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förändring

 

 

 

 

 

syrsorna har slutat spela

inte längre hörs deras sällsamma låt

trollsländan har flugit sin kos

kommer åter nästa sommar

 

 

till Afrika flyttfåglarna farit har

den svenska vintern klarar de ej

kvar blir de som är rustade

för snö och minusgrader

 

 

kvar blir vi människor

som förbereder oss för vintern

vissa av oss gör som fåglarna

reser till varmare länder




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 164 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-14 11:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP