Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Finnas till

 

 

 

alla dessa dagar

jag kämpat mig igenom

alla dessa nätter

jag legat sömnlös

det förflutna lämnar ingen ro

 

 

så länge sedan

känns som evigheter

men ändå färska i minnet

spökar fortfarande

hånskrattar åt mig i smyg

 

 

jag var svag

hade inget försvar

kunde inte hindra det som hände

stängde av mina känslor

var inte närvarande

 

 

dagar och nätter flöt samman

var aldrig trygg

all energi för att överleva

en miserabel tillvaro

längtade bara bort från allting

 

 

alla dessa dagar

alla dessa nätter

så mycket tid

förlorad i ångest och förtvivlan

kan inte göras ogjorda

 

 

men jag lever

och kämpar fortfarande

även om det gör ont

och det finns mörka stunder

ljusa dagar gör livet så mycket värt att leva

 

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 172 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-15 10:27



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Bra förmedlat om sorgearbete!
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP