Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Önsketänkande


PRO BONO - tanka

Änglakör i bön

för det goda i världen

tar falska slöjor

bort från ondskans ansiktsmask

demaskerad till intet




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 234 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2015-10-16 18:09



Bookmark and Share


    Dan Myrbeck
Bra inlägg!
2015-10-19

  Lars Hedlin
Insikt och fundering kring orden..bra förmedlat
2015-10-19

  Marita Ohlquist VIP
Bra text att fundera på!
Hoppas att änglakören får många nya medlemmar så världen blir lättare för alla att leva i.
2015-10-17

  Blomma-Stjärna VIP
Enkelhet, skönhet och sanning!

Denna underbara tanka
väcker mitt gehör
att ansluta mitt önsketänkande om fred till en änglakör i bön
- tror på
att så demaskera ondskans ansiktsmask
till noll och ingenting!

2015-10-16

  Marianne Räf
Phoff !!! Så försvann Ondskan !
Så bra !!
2015-10-16

    ej medlem längre
Man måste börja önska om inget annat står till buds...sen kan man handla.
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP