Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Födelsedagstankar


LIVETS FLYKT

 

Det bor

en liten fågel

i mitt bröst

 

som märker

livets flykt

ser ålderns höst

 

vill prova

vingars styrka

ej behöva tröst

 

vill lyfta

sorgens dimridå

i glädje le förlöst

 

i frihet

flyga trygg

till hjärtats röst




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 271 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2015-10-21 19:47



Bookmark and Share


  Valter Örn VIP
Dikten låter som en tolkning av mina egna tankar men så skicklig har inte jag varit så att jag kunnat skriva så fint.

2015-10-26

  Magdalena Eriksson VIP
yes ibland vill man tamejfan inte bli tröstad
2015-10-24

    Dan Myrbeck
Nämen ... ska du fylla år?
Grattis i så fall!
2015-10-22

    ej medlem längre
Mycket vackert skaldat detta ...

2015-10-22

  Marianne Räf
En sånn fin liten fågel ! ;D
2015-10-22

  Lars Hedlin
Befriande som fågelns flykt i nära känsla!
2015-10-22

  M.Eta
Önskvärd befrielse som du beskriver så vackert.
2015-10-22

  Blomma-Stjärna VIP
... och ingen ålder är för mycket höst
för att inte kunna ge sin fågel fri
till att lyfta sorgens dimridå
och i glädje le förlöst!
2015-10-21

  Blomma-Stjärna VIP
frihet är en fågels rätta element - frihet till trygghet - som din dikt så vackert
berättar!
2015-10-21

  Rise Little One
Den lilla fågeln drömmer om friheten...
2015-10-21

    ej medlem längre
Stark och vacker är den fågeln...
2015-10-21
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP