Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

OANSENLIG - limerick

En man boende i Närke

levde med ett riktigt härke

frugan var nudist

tyckte karln var trist

ingen lade till honom märke

 




Bunden vers (Limerick) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 468 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2015-10-15 18:03



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Hi hi Jätte bra och skoj :)
2015-10-19

    Dan Myrbeck
Haha - bra!!
2015-10-16

  M.Eta
Det finns olika parrelationer kan man säga. Ovanlig!
2015-10-16

    ej medlem längre
En limerick icke så " oanselig "
2015-10-16

  Magdalena Eriksson VIP
hahah rolig du är gillar din humor!
2015-10-15

  ULJO
Kanonbra limerick
2015-10-15

  Marianne Räf
Ja, fruar kan, ju, ha
lite pretentioner
på maken, sin !
2015-10-15

    ej medlem längre
Inte mycket som stämde dom emellan inte!
2015-10-15

  Larz Gustafsson VIP
"En gubbe i Söderbärke" hade också funkat.
Bara en spontan reflektion.
Det där med ändringsförslag sysslar jag aldrig med.
Det är så lågt.
2015-10-15

  Marita Ohlquist VIP
Som det kan bli.

Ordet härke var nytt för mig, men jag tror att jag förstår vad det betyder.
2015-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP