Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
(...................ouch!)


Glipa.

























hon hade tänkt sig


JOHN TRAVOLTA



på dansgolvet,




FRANK SINATRA


i mys-soffan,




RICHARD GERE



you know - where








tyvärr fanns en glipa






mellan hennes





verklighetsuppfattning






- och verkligheten




Fri vers av KYREUS of Sweden
Läst 213 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-16 17:29



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Underbart! Lätt att fly verkligheten...men man bör nog hålla sig i den för det mesta..
2015-10-21

  Anders Nordlander VIP
En aning
hehe
2015-10-17

    ej medlem längre
Så du menar att man borde sluta hoppas på att få Dolly Parton?
2015-10-16

  Yrre VIP
bäst är att ta den som värmer hjärtat och det paket om medföljer :D
2015-10-16

  Ingrid Trolle
Ibland kan drömmarna
bli för fantasirika och
inte ens nå trädtopparna
men Under har ju hänt
förr, dock är det mera
tunnsått med Mirakel.
En sann iakttagelse har
du här gjort levande.
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

KYREUS of Sweden
KYREUS of Sweden