Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Veta mindre, veta mer



Redan från början har jag vetat att jag ingenting vet
ändå har jag hela tiden velat veta mer
om varför jag vet mindre
ju mer jag "vet"




Fri vers (Fri form) av Onomatoprofet VIP
Läst 176 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2015-10-16 18:20



Bookmark and Share


  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Troligen kommer de troende dö av en chock när de får veta att allt de trodde på var det de inte visste om.
2015-10-16

  Onomatoprofet VIP
Ja, de som tror sig veta ska man inte tro på
2015-10-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Bara man inte "tror" att man vet,för då vet man aldrig vad man ska tro på....
2015-10-16

  Onomatoprofet VIP
Vet i fan hur men jag vet
2015-10-16

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Å hur fan vet du det ?
2015-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Onomatoprofet
Onomatoprofet VIP