Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Frost i sinne

dog lite idag
för detta är mitt liv

låt mig brinna en stund till
släck mig inte

flyg bredvid
tätt intill

men blunda
för det här är grunden som inte vill bli sedd

frost i sinne
släck mig inte




Fri vers av trixas
Läst 283 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2015-10-16 20:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trixas
trixas