Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rummet längst in till vänster

går till henne genom solstinna löv

fötterna brinner mjukt

går in till henne

hon har räddat mig så många gånger

här i rummet finns bara hon

bredden är full



vi samtalar i lågan

snart är skärpan tillräckligt stark

kanske kan vi hjälpas åt att öppna dörren

för att få ut de stora fläckarna av ljus




Fri vers av Magdalena Eriksson VIP
Läst 340 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2015-10-16 23:12



Bookmark and Share


  Sommarina VIP
fint
2015-10-19

  Lars Hedlin
Berör det inre
2015-10-19

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint och berörande om minnets bortgång, och återkomst, med lite hjälp.
2015-10-17

  i af apa
vackert! & visst,
slutet riktigt riktigt
bäst...!

genom texten stiger man in
i en värld...
2015-10-17

  Marita Ohlquist VIP
"kanske kan vi hjälpas åt att öppna dörren
för att få ut de stora fläckarna av ljus"

Förmedlar längtan, så tänker jag.
2015-10-17

  Måna N. Berger
Åh de där "de stora fläckarna av ljus" som långsamt återtar människan vi minns, dörren så vansklig att öppna.
2015-10-17

  Respons VIP
Känslan går in i magen men förståelsen ligger i rummet in till vänster.
2015-10-17
  > Nästa text
< Föregående

Magdalena Eriksson
Magdalena Eriksson VIP